sorozat-blog
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek

Borgiák

2014.11.09. 15:34, Pasiphae

Új sorozatnak hódolok, ez pedig nem más, mint a Borgiák, hivatalos ismertető itt:

1492-ben VIII. Ince pápa halála után a spanyol származású Rodrigo Borgia bíboros minden eszközt bevet, hogy pápa lehessen. A hatalom megszerzése érdekében nem riad vissza sem zsarolástól, sem vesztegetéstől. Megválasztása után VI. Sándor néven vonult be a pápák történetébe, ám életmódja továbbra sem nevezhető kegyesnek: szeretőt tart, nyíltan vállalt gyermekeit magas pozíciókba helyezi, s ellenfeleit olykor meggyilkoltatja. A pápai állam kemény kezű uralkodója nagyon szereti családját, akik mindet megtesznek apjuk hatalmának megtartásáért az akkoriban még fejedelemségekre, királyságokra szétdarabolt Itáliában: leánya, Lucrezia és tizenhárom éves fia, Joffre érdekházassággal segítik a szövetségesek megtartását, a gátlástalan Cesare bíborosként, a nőcsábász Juan (Giovanni) pedig a pápai hadsereg vezéreként áll apjuk mellett. Az intrikákkal átszőtt történelmi tablón kirajzolódik a kor néhány jellegzetes figurájának – a firenzei tudós politikus, Niccolò Machiavelli, az engesztelhetetlen hitszónok, Savonarola, valamint a Nápolyi Királyságért háborúzó VIII. Károly francia király – arcképe is.

Bűvös 1000

2014.11.02. 14:01, Pasipahe

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, a több, mint 1000 látogatót!

A kígyóistennő bolygója- Hogy is volt?

2014.10.31. 09:36, Pasiphae

Valamikor nagyon régen, 2006 körül láttam már egyszer a TV2-n. Ma újranéztem. Lássuk csak, hogy is volt?
Két űrhajós megérkezik egy emberlakta bolygóra, melynek már több, mint 900 éve nincs kapcsolata a Földdel. A landolás nem zökkenőmentes, az űrhajó egy sziklába fúródva darabokban hever. A bolygófelszín siralmas, hőseink mintha a levegőben kapirgálnának, miközben ez egy homokos, buckásított sivatagszerű képződmény. Előmerészkedik egy kisfiú a Kutya nevű kutyájával, aki mint kiderült, katonák elől menekül, akik be akarják vinni áldozatnak egy templomba. Wade nevű hősünk követi őt, s meglátja, hogy ez valamiféle szertartás... Hát ilyet! A kölyök a helyén, meg is érkezik a mérsékeltek vezetője Sumuru, a bolygó királynője, valamint a radikális párt képviselője Texan, a templom istennője. Kiderül, hogy a kiskölyök az egyik katona öccse, ezért védelmébe veszi, hogy ne őt áldozzák fel a giga-mega űrkígyónak. Pislogunk kettőt, alig értjük, hogy mi történik, mikor hirtelen megjelenik a nagyon CGI óriáskobra, bezabálva az egyik katonacsajszit. Közben Wade mindezt az ajtóból figyeli. Megkezdődnek a hatalmi harcok, Sumuru nagyon szomorú, Texan meg az egyetlen értékelhető karakter...


Dzsí-dzsú-piff-puff, Wade hősünk megsebesül, de Sumuru megmenti. Utána csodálhatjuk Sumuru fürdését. Érdekes megfigyelni, hogy hátul ilyen dobos, mérleges nőcék állnak, csak azért, hogy másodpercpontossággal ding-don üssenek egy ütemet. Értem én, hogy gáz a bolygó, de hogy ezért fizetni valakit? Aztán Wade és Somoru hosszú beszélgetést folytat... a semmiről, nem baj, férfi nézőink csodálhatják a mellét! Texan is beveti csábító erejét, de ez nem nagyon válik be.
Nem sokkal később, némi vontatott cselekményrajz után kiderül, hogy mit is keres ez a kettő hímegyed ezen a nyamvadt bolygón. A Föld népessége kihalóban, rajtuk kívül mindenki nemzőképtelen, ezért kell a bolygó lakossága, hogy benépesítsék a Földet. Tök logikus nem? 
Úton az állomás felé [Sumuru, Will, Jack, Wade] megpróbálják kihasználni a zóna adta lehetőségeket, és egy 900 éves űrhajóval elmenekülni a fenébe. 
Texannak és bandájának bekattan valami, ezért Sumuruék után erednek. Nemsokára sor is kerül a két spiné vulgáris harcára, akik spenótot akarnak csinálni egymásból. Texant agyoncsapja az áram, de miért is halna meg? Wade kinyírja majd úgyis...


Mindenki boldog, Kutya is előkerül, felveszik a bolygó összes lakóját. WTF? Ez egy bolygó lakossága? MIVAN? Nem lényeg, mert a pulihajú kölyök bekussolt, hogy végre megvan Kutya. Utoljára még kapunk egy sültkígyót, nesze neked CGI!

 

Reign

2014.10.30. 14:21, Pasiphae

A történet úgy hozta, hogy a REIGNWEB szerkesztője lettem, persze csak társszerkesztő, bár a szerkesztő nem igazán néz fel a lapra... A lényeg, hogy én csináltam a Designt és gondoltam, hogy benézhetnétek ide is.

Új Design, 04

2014.10.27. 16:00, Pasiphae

Atlantis témában készült el az oldal negyedik design-je! Rendkívül egyszerű lett az előzőekhez képest, nekem mégis tetszik. Folytatom a történetet. Ó igen. Bár senkit, jelzem tényleg senkit nem érdekel, de én jól szórakozom. Annyira rossz azonban, hogy szinte már fáj. 

 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!