sorozat-blog
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek

A végzet ereklyéi - Csontváros

2014.07.24. 19:00, Pasiphae

Az utolsó egy hónapban én is imádkoztam a Végzetemért, de imáim süket fülekre találtak. Hát ez van. Nincs mit tenni. Na de mostmár egy kicsit jobb! Ma öt óra negyvenkilenc perc körül belekezdtem a Végzet Ereklyéi-Csontváros című filmbe... Igen, persze csak Lena Headey miatt. Úgy álltam hozzá az egészhez, hogy jó, maximum bealszok, akkor meg legalább kialszom magam. Nem jött be. Magával ragadott az egész történet. Esküszöm nem hittem volna, de miután az első tíz percben könnyesre röhögtem a szemem Headey kisasszony palacsintasütős akciója miatt, úgy döntöttem, legalább vígjátéknak jó lesz. Utána viszont mind látványilag, mind történetileg jól fel volt építve. Le a kalappal, nekem nagyon tetszett. Azt nehezményeztem, hogy Lena nem szerepelt benne túl sokat, és azzal lett vége, hogy szunyókált a kórházi ágyon Wharghh.. de nem baj. Az meg, hogy Bertalan Ági volt a magyar hangja... Na ki más? Talán ő az egyik magyar szinkronhang, akit egy pont után felismerek.
Hivatalos ismertető: [PORT] Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.
Szerintem abszolút nézhető minimum egyszer, engem magával ragadott, egy percét sem untam. Persze ízlések és pofonok.
Nos a DVDmen egyébként volt még egy film az ugyancsak mostani Pompeji... Belekezdek... Feltűnik a szereplők neve a kép alján: Kit Harington! Okés, mondom, akkor ezt nem néztem meg eléggé, vagyi mi van??? Á kikapcsoltam. Nem bírtam. Imádom, amikor minden egybevág. Lena és Kit ugyanis együtt játszanak a GOT-ban... Jó lesz az a Pompeji holnapra is. ;Đ
Fay-nak pedig tartozom egy Vámpírakadémiával. A film letöltés alatt van. Igyekezni fogok! És kiteszlek.

 

Egy kis OUAT

2014.07.23. 17:56, Pasiphae

Once Upon a Time lázban ég ország-világ! Elsa ugyanis megérkezett Storybrookba, ahogy azt már a harmadik évad végén is láthattuk. Ezt a cikket azért is szentelem most a sorozatnak, mert ez egy hatalmas dobás, hiszen a sorozat egy olyan meséhez nyúlt, mely nemrég jött ki. Ez pedig nem más, mint a Jégvarázs. Imádtam ezt a "mesét", ha lehet így nevezni, hiszen annyira szívhez szóló volt, hogy szinte mindenkit magával ragadott, aki látta. Személyes kedvencem, pedig ki más lehetett volna, mint ELSA. Valahogy mindig is jobban vonzódtam a negatív karakterekhez. Elsa mégis különleges. Igazából ő nem volt ízig-vérig rossz. Félt, és az emberek előítélete kiváltott belőle valami olyasmit, mely nemcsak birodalmát, de szívét is jégbe borította. Az igazi negatív alak Hans volt. Neki a szíve helyén már régen a hatalomvágy és az ártó szándék foglalt helyet. Bár néhány Spoiler-re már fény derült a negyedik évaddal kapcsolatban, a rajangók azonban kíváncsiak. Vajon ki hogy fog reagálni Elsa megjelenésére? Miért jelent meg pont Storybrookban? Hogyan fogja előrebillenteni a cselekményt? Kikre lesz hatással? És még számos kérdés merül fel bennünk rajongókban. Azonban Szombaton Comic Con lesz! Igen igen igen! Végre... Nagyon várom már, hiszen annyira hiányzik a sorozat, mint só a levesből. Ha te is szeretnéd velem együtt nyomon követni a Comic Cont, akkor kattint ide! Ezen az oldalon megteheted.

 

Újra itt!

2014.07.23. 12:18, Pasiphae

Nos hát... Nem is tudom, hol kezdjem. Ismét itt vagyok, és újult erővel vágok bele egy kicsit a szerkesztésbe. Amint látjátok kikerült a második kinézet... A katedrális [The Pillars of The Earth], valamint kitettem a két TOP cserét is a Tornyokhoz. Cserét nyugodtan kérhettek a Chatben! Majd csak megtanulom már használni ezt a g-portalt. Arra gondoltam, hogy az egyik kedvenc sorozatomról fogok nektek hozni Spoilert mostantól, amint lesznek. Eddig egy évad forgott le az ATLANTIS-ból és berendelték a másodikat is. WOW! Nah, akkor mától ha fejlesztek valamit az oldalon, akkor ki fogom írni, ígérem. Nagyon örülnék, ha elolvasnátok a készülőfélben lévő regényemet: VILLÁMVÖLGYI VIHAR, és írnátok nekem pár jó tanácsot, kritikát.
FIGYELEM: az oldal 2014.06.29.-én nyitott. Az előző frisseket töröltem!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!